Over ons

Wie zijn wij?

Newland's Budget & Advies is opgericht door Rodney Newland.
Met zijn juridische en financiële achtergrond, en ruim dertien jaar ervaring in de gerechtsdeurwaarderswereld, zet hij zich graag in als DE financiële hulpverlener.


In de gerechtsdeurwaarderswereld kom je allerlei mensen tegen die soms onbedoeld in de schulden terechtkomen. Een ieder heeft zijn eigen verhaal en reden daarvoor.
Het verhaal hoeft niet daar te eindigen, samen met u herschrijven wij het verhaal en helpen u graag om uit de schulden te komen of daaruit te blijven.

Uit de praktijk blijkt dat er in Nederland veel mensen zijn die te maken hebben met schulden. Doordat men veelal geconfronteerd wordt met verschillende instanties, en voorwaarden voor hulpverlening, zien velen door de bomen het bos niet meer en lopen vast. Men blokkeert, zondert zich af en de ellende blijft zich helaas maar verder opstapelen.


Missie
Samen met u gaan wij voor het oplossen van uw financiële problemen. Dit doen wij door uw financiën (weer) gezond, inzichtelijk en beheersbaar te maken en te houden.  

Visie
Onze toekomst richt zich op het zelfredzaam maken van onze klanten. Dit willen wij bereiken door een persoonlijke aanpak, waarbij wij samen met u 
financiële problemen  aanpakken. Met als doel, een leven zonder financiële stress en zorgen. Wij zijn een ambulante financiële dienstverlener, die het belangrijk vind dat u goed geholpen wordt en uit de financiële malaise blijft.

Privacy (AVG)
Onze dienstverlening is conform de Europese Wetgeving (AVG) ingericht, met betrekking tot de verwerking en opslag van uw persoonsgegevens.
Indien u gebruik maakt van onze diensten, vragen wij u daarom om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.